Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- ما می‌دونیم که برای ورود به دانشگاه‌هاو رشته‌های خوب باید کنکور داد. از اونجایی که رشته‌ی تجربی هم یک رشته پرطرفدار هست، داوطلب زیادی داره. برای همین وجود برنامه کنکور تجربی می‌تونه به رسیدن ما به رتبه و در نهایت رشته و دانشگاه خوب کمک به سزایی بکنه؛ اما از طرفی هم می‌دونیم که این راه پر فراز و نشیبه و یک‌سری تفکرات اشتباه در کنکور، علی‌الخصوص کنکور تجربی وجود داره.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راه به چالش‌هایی برمی‌خوریم که در ادامه قصد داریم اون‌ها رو بررسی می‌کنیم.

گام اول: خیلی مهمه که بدونی چرا داری کنکور شرکت می‌کنی؟

خب، ما اول باید بدونیم که اصلاً برای چی داریم توی کنکور شرکت می‌کنیم؟ هدفمون رسیدن به موفقیت و آینده‌ی خوبه یا نه، صرفاً قبولی توی یه رشته و دانشگاه هست و تمام؟ برای هرکاری، ما باید اول از همه‌چیز، هدفمون رو مشخص کنیم و بعد وارد اون کار بشیم‌. پس اول باید بدونی هدفت از کنکور شرکت کردن چیه و بعد به ادامه‌ی ماجرا برسی.

حالا مثل من یه کاغذ و خودکار بردار، هدفت رو از شرکت کردن تو کنکور تجربی بنویس:

مثلا من کنکور تجربی شرکت می‌کنم چون می‌خوام داروسازی بخونم. چرا؟ چون هم به درس شیمی خیلی علاقه دارم، هم کار تو آزمایشگاه رو دوست دارم، هم این رشته آینده‌ی خوبی داره و می‌تونم شغلی که هم بهش علاقه دارم و هم درآمد مناسبی داره رو داشته باشم.یا مثلا می‌شه این‌طوری هم گفت، من نمی‌خوام دندونپزشکی بخونم چون با وجود آینده‌ی مناسب شغلی که می‌تونم داشته باشم، ولی بهش علاقه ندارم.

فقط کافیه یه لیست از رشته‌ها آماده کنی و از نظر جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرارشون بدی.

چالش 1: دکتر شدن یا دکتر نشدن! مسئله این است!

اینکه فلانی دکتره و پولدار شده، پس تو هم باید دکتر بشی که نشد دلیل و هدف از شرکت کردن در کنکور! شاید اصلا دکتر شدن برای تو مناسب نباشه. باید اول خودت رو بشناسی و شرایط خودت رو بسنجی، هدفت رو مشخص کنی و بعد وارد پروسه‌ی حساس کنکور بشی.

یادت باشه این جامعه به میزان کافی دکتر و مهندس داره که بعضا فقط اسم "خانم دکتر و آقای مهندس" وارد این رشته‌ها شدن. کشور‌مون به شغل‌های دیگه‌ای هم نیاز داره که مطمئناً می‌تونن از نظر آینده‌ی شغلی هم خوب باشن. پس باهوش باش، علاقه‌ت رو پیدا کن، از نظر آینده‌ی شغلی و پیشرفت بررسیش کن و موردی رو انتخاب کن که بتونی حداقل 30 سال فعالیت موثر داشته باشی.

گام دوم: چه برنامه‌ای برای پیش بردن درس‌ها داری؟

حالا که هدفت از کنکور رو مشخص کردی، باید برای اون برنامه‌ریزی داشته باشی. برنامه‌ی روزانه، هفتگی و ماهانه برای کنکور خیلی مهمه. این که چه کلاس‌های کنکوری شرکت کنی، از چه منابعی استفاده کنی، مشاوره‌ی خوب داشته باشی از موارد مهمیه که باید حتماً بهشون دقت کنی تا تو رو توی مسیر موفقیت هدایت کنه.

اگه دنبال یه برنامه خفن می‌گردی، برنامه درسی برای کنکور به سبک آلفرد هیچکاک رو امتحان کن.

چالش 2: کلاس کنکور این روزها خیلی مد شده!

کلاس‌های کنکور در سطح‌های مختلفی وجود دارن که می‌تونیم ازشون استفاده کنیم. اگه از سطح مبتدی و اولیه میخوای شروع کنی، پس نباید ناامید بشی. میتونی با مطالعه‌ی خودت و شرکت در کلاس کنکور، سطح خودت رو بالا ببری. پس اینکه فکر کنی کلاس کنکور برای سطح‌های بالاست و بیخیالش بشی، یک تفکر اشتباهه. پس خودتو با این حرفا از برنامه ریزی برای کنکور تجربی دور نکن.

البته اینم بگیم که خیلی‌ها بودن که بدون کلاس کنکور رفتن به موفقیت رسیدن، پس برای خودت شرط نگذار! آدم اگه بخواد به هدفش برسه، راهش رو پیدا می‌کنه. پس برای موفقیتت بجنگ و خودت رو درگیر حاشیه نکن.

چالش 3: بعضی‌ها هم نمی‌تونن هم کلاس کنکور برن هم به مدرسه‌شون برسن

خُب! حتماً داری با خودت میگی من از صبح تا بعدازظهر میرم مدرسه و بعد از اینکه از مدرسه میام، درگیر درس‌ها و تکالیف و امتحان‌های مدرسه هستم؛ پس کِی وقت کنم به کلاس کنکور برسم؟ عزیزم! اینجاست که باید برنامه‌ریزی داشته باشی. اگه بهترین برنامه ریزی برای کنکور تجربی رو داشته باشی، مطمئن باش که هم به مدرسه می رسی و هم کلاس کنکور. تازه می‌تونی در این بین، از مشاوره‌ کنکور هم استفاده کنی تا خیالت راحت باشه.

بازم می‌گیم کافیه خودت بخوای که به هدفت برسی. دیگه نه کلاس کنکور مهمه نه چیز‌های دیگه. فقط باید یه برنامه کنکور تجربی حرفه ای داشته باشی که با اون پیش بری.

گام سوم: کدوم آزمون آزمایشی رو انتخاب کنی؟

میدونیم که اگر آزمون آزمایشی شرکت نکنیم و یک دفعه سر جلسه کنکور بنشینیم، ممکنه که تحت شرایط اونجا قرار بگیریم، استرس به سراغمون بیاد و حتی چیزهایی که بلد بودیم هم یادمون بره. پس این‌ها از مواردی هستند که ما رو مجاب می‌کنن که در آزمون‌های آزمایشی شرکت کنیم که هم با شرایط و محیط کنکور آشنا بشیم و هم علممون رو بسنجیم.

این آزمون‌های آزمایشی می‌تونن خیلی مفید باشن چون درس ها رو طبق برنامه مناسب و هدفمند برنامه‌ریزی کردن و بودجه بندی کنکور تجربی رو دارند، پس بهتره از این آزمون‌ها استفاده کنیم و خودمون رو محک بزنیم.

چالش 4: بعضی‌ها هم دوست دارند خودشون آزمون رو شبیه سازی کنن

حتما میگی آزمون‌های مجازی رو شرکت می کنم و توی خونه آزمون رو شبیه‌سازی می کنم. اما این یک تفکر اشتباهه؛ چرا؟ چون همونطور که کمی پیش گفتیم یکی از اهداف شرکت توی آزمون آزمایشی اینه که خودمون رو توی شرایط و محیط آزمون قرار بدیم تا از استرسمون کم بشه. پس اگر توی خونه شبیه‌سازی کنی، اون نتایجی که باید بگیری رو نمی‌گیری.

راستی اگه بین دوست و آشناها کسی رشته‌ی ریاضی می‌خونه خوبه که درباره‌ی برنامه‌ریزی کنکور ریاضی یه سری اطلاعات جدید بهش بگی.

چالش 5: فکر می کنی اگه ترازت تو آزمون کم شه روحیت رو از دست می‌دی؟

ما چرا آزمون آزمایشی شرکت می‌کنیم؟ که خودمون رو محک بزنیم و توی شرایط و محیط کنکور قرار بدیم. پس اگر ترازمون توی این آزمون‌ها کم بشه، نه‌تنها نباید توی روحیه‌مون اثر بذاره، بلکه باید برامون یه انگیزه بشه تا خودمون رو بالا بکشیم و بیشتر تلاش کنیم. این آزمون‌ها بهمون کمک می‌کنن نقاط ضعف و قوت‌مون رو بشناسیم و بتونیم روی مورادی که توشون ضعیف‌تر هستیم، بیشتر کار کنیم.

چالش 6: بعضیا فکر می‌کنن جامعه‌ی آماری آزمون های آزمایشی دقیق نیست

جامعه‌ی آماری آزمون های آزمایشی یک بخشی از افرادیه که داوطلب کنکور هستند. پس تعداد زیادی از داوطلبان کنکور در آزمون‌ها شرکت نمی‌کنند. باید این رو در نظر بگیریم که در همان محدود افرادی که در آزمون شرکت می‌کنند، باید خودمون رو بسنجیم تا ببینیم در چه وضعیتی قرار داریم. علاوه بر این، باید به درصد ها هم توجه داشته باشیم.

حالا اگه مابین دوست و آشنا کسی هست که در رشته‌ی انسانی تحصیل می‌کنه خیلی خوبه که درباره برنامه ریزی کنکور انسانی اطلاعات بیشتره کسب کنه.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برنامه ریزی کنکور تجربی آزمون های آزمایشی آزمون آزمایشی آزمون ها برنامه ریزی کنکور تجربی استفاده کنی برای کنکور کلاس کنکور داشته باشی خودمون رو آینده ی خودت رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۲۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی

به گزارش قدس آنلاین، در دنیای پرهیاهوی برنامه‌های تلویزیونی، «صداتو» با ظرافت و نوآوری، معمایی جذاب را به گوش مخاطبان خود می‌رساند. این مسابقه موزیکال که با اجرای محسن کیایی از فیلیمو پخش می‌شود، تجربه‌ای دلنشین را برای تماشاگران رقم می‌زند. در هر قسمت از صداتو، یک شرکت کننده، قدم به میدان چالشی ۳۰۰ میلیون تومانی می‌گذارد. این چالش، نبردی نفسگیر بین هوش و ذکاوت شرکت کننده و ۴ هنرمند با استعداد است. ۴ هنرمندی که هر کدام در ژانر موسیقی متفاوتی مهارت دارند، در این نبرد سهمی دارند: خواننده واقعی یا تقلیدکننده؟ این سوالی است که شرکت کننده باید با دقت به آن پاسخ دهد.

در این مسیر پرفشار، محسن کیایی با راهنمایی‌های خود، چراغ راه شرکت کننده خواهد بود. اما او تنها یار شرکت کننده نیست. ۴ هنرمند دیگر نیز در این سفر همراه او هستند؛ محمد بحرانی که با تسلط خود بر موسیقی نواحی، راهنمایی‌های ارزشمندی به شرکت کننده ارائه می‌دهد. محسن شریفیان موسیقیدانی شناخته شده که با دانش خود در عرصه موسیقی یاری‌گر شرکت کننده در تشخیص خواننده واقعی خواهد بود. امیرمهدی ژوله که با شوخ طبعی های همیشگی اش فضایی شاد و مفرح را به برنامه می‌بخشد و بار دراماتیک آن را تا حدی تعدیل می‌کند و شبنم مقدمی که به شرکت کننده در این چالش نفس‌گیر قوت قلب می‌دهد.

صداتو فقط یک مسابقه صرف نیست. این برنامه، دریچه‌ای به سوی دنیای پر رمز و راز موسیقی و خوانندگی است. هر کدام از خوانندگان حاضر در برنامه، داستانی برای گفتن دارند؛ از تلاش برای ادامه خوانندگی در کنار شغل‌های دیگر تا انگیزه‌های شخصی و آرزوهایشان. این روایت‌های شنیدنی، نه تنها به جذابیت برنامه می‌افزایند، بلکه حس همدلی مخاطب را با شرکت کنندگان و خوانندگان نیز برمی‌انگیزند.

انگیزه‌های شرکت کنندگان برای برنده شدن ۳۰۰ میلیون تومان و برنامه‌هایی که برای رسیدن به این هدف دارند، بار دراماتیک بالایی به برنامه می‌بخشند. تماشاگر با هر شرکت کننده همراه می‌شود و برای موفقیت او در این چالش نفسگیر، لحظه شماری می‌کند.

صداتو، با تلفیق ژانرهای مختلف، تجربه‌ای منحصر به فرد را برای مخاطبان خود رقم می‌زند. روایت‌های شنیدنی، حضور هنرمندان برجسته، موسیقی متن دلنشین و فرمت نو و جذاب، از جمله نقاط قوت این برنامه هستند. موسیقی، عنصر اصلی و روح حاکم بر صداتو است. از آهنگ‌های دلنشین و پرشور گرفته تا قطعات آرام و احساسی، موسیقی در این برنامه نقش مهمی در انتقال حس و حال و ایجاد فضایی جذاب برای مخاطب ایفا می‌کند.

همچنین انتخاب خوانندگان با صدای گرم و گیرا، و همچنین تنوع ژانرهای موسیقی در برنامه، باعث می‌شود تا مخاطبان با سلیقه‌های مختلف از شنیدن موسیقی در صداتو لذت ببرند.

دیگر خبرها

  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • ۷۱۷ قمی در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم شرکت کردند
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز
  • شرکت ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی